Evenementen en organisaties

« Back to Home

De Aluhal tent

Gepost op

Een aluhal is een grote, professionele tent. Het frame is van aluminium en het heeft een zelfdragende constructie. Omdat de dakspanten licht van gewicht zijn kan er een zeer brede overkapping bereikt worden. Dit maakt de tenten ruim en geschikt voor behoorlijk veel doeleinden. Het tentdoek is gemaakt van brandveilig materiaal en heeft aan één zijde een raamconstructie. Deze manier zorgt voor voldoende lichtinval in de tent.  Aluhallen worden steeds meer gebruikt. Dit omdat ze groot, professioneel en veilig zijn en een grote massa kunnen herbergen. 


Hoe groot is een aluhal precies?

Dit varieert natuurlijk. In principe kunnen we aannemen dat de hoogte van de zijkanten van de tent variëren van 2.30 meter tot zo'n 4 meter. De hoogte van de nok zit tussen de 3 en 9 meter. Dit is uiteraard afhankelijk van het soort aluhal. Dit geldt ook voor de breedte. Deze varieert tussen de 3 en 25 meter. De lengte van een aluhal gaat per 5 meter.  De grondpennen van de aluhallen zijn 1 meter lang, waarmee de aluhal wordt verankerd. Als dit door de locatie niet mogelijk is, wordt er gekozen voor een betonnen ballast of een stelvloer. Het zal dus altijd voldoen aan de veiligheidsvoorschriften die er gesteld worden.


Waar kan je aluhallen voor gebruiken?

Er zijn verschillende doeleinden te bedenken waar u een aluhal voor kunt gebruiken. Populair zijn:
* Feesten
* Evenementen
* Opslag
* Feesten
* Trouwfeesten
* Verjaardagsfeesten.

Voor elk denkbaar feest garandeert een aluhal de ruimte die nodig is om het veilig te kunnen vieren. Leuke versieringen, hapjes, drankjes en mooie muziek maakt het geheel echt af.


Evenementen

Verschillende evenementen maken al gebruik van aluhallen. Niet vreemd dat voor evenementen steeds vaker wordt teruggevallen op de aluhal. Het biedt bescherming tegen elk soort weertype en zorgt gelijktijdig voor overzicht en ruimte om spullen op te bergen die noodzakelijk zijn voor het evenement.


Opslag

Het kan zijn dat u tijdelijk of langdurig iets op moet slaan. Aluhallen lenen zich daar prima voor. De spullen staan droog en omdat er veel ruimte is, bewaart u ook het overzicht. Het is zomaar een greep. Natuurlijk is er veel meer mogelijk. Afhankelijk van de wensen is er informatie in te winnen. Het is aan te raden dit ook zeker te doen, zodat u weet waar u aan toe bent. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u er optimaal gebruik van maken op de manieren die u wenst en bij uw wensen past. Profijt zal u er in elk geval altijd van hebben en dat is waar het om draait. Wilt u ook een aluhal huren voor uw evenement? Kijk dan op de site van Verhuursbedrijf Kuijf 


Delen